Notícia

Prova cancel·lada / Prueba cancelada
Promoció
25/07/2019

COMUNICAT OFICIAL

Benvolguts triatlet@S

Tal com està evolucionant la situació actual, amb la pandèmia de l'coronavirus, el Club Natació Sitges ha decidit cancel·lar la XIV Triatló Sprint de Sitges i la VIII Triatló Infantil, prevista per al dissabte dia 2 de maig de 2020.

Hem de dir que no ha estat una fàcil decisió i que tampoc hem trobat una data clara per al 2020, ja que totes les proves ja obertes s'estan ajornant a l'últim trimestre, amb la conseqüent saturació de proves.

Així que, tota la feina feta fins ara, amb molta il·lusió, a més dels canvis que volíem presentar-vos per a aquesta edició, les reservarem per a l'any que ve.

Nova ubicació, nous recorreguts i nous col·laboradors.

Ens veiem al maig de 2021. Per a qualsevol consulta: slobera@cnsitges.com

Moltes gracies. Si us plau, siguem responsables quedem-nos a casa

Salut i força

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

COMUNICADO OFICIAL

Estimados triatlet@s

Tal y como está evolucionando la situación actual, con la pandemia del coronavirus, el Club Natació Sitges ha decidido cancelar la XIV Triatlón Sprint de Sitges y la VIII Triatlón Infantil , prevista para el sábado día 2 de mayo de 2020.

Hemos de decir que no ha sido una fácil decisión y que tampoco hemos encontrado una fecha clara para el 2020, debido a que todas las prueba ya abiertas se están aplazando al último trimestre,con la consecuente saturación de pruebas.

Así que, todo el trabajo realizado hasta ahora, con mucha ilusión, además de los cambios que queríamos presentaros para esta edición, las reservaremos para el año que viene. Nueva ubicación, nuevos recorridos y nuevos colaboradores.

Nos vemos en mayo de 2021.Para cualquier consulta: slobera@cnsitges.com

Muchas gracias. Por favor, seamos responsables quedémonos en casa

Salud y fuerza.

« Tornar